Vikings 2. Sezon Ne Zaman

Vikings 2. Sezon


Bugün sizlere Vikings 2. Sezon Ne Zaman? söyleyeceğim. Vikings 2. Sezon'u daha fazla merak etmeyin diye :) Tarihi dram türündeki Vikings adlı dizinin dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de birçok takipçisi bulunmaktadır. Geçtiğimiz yıl ilk sezonu yayınlanan dizinin bu yıl ikinci sezonu yayına girecektir. Bilindiği üzere History Channel tarafından birçok sayıda video ve belgesel hazırlanmıştır. History Channel, Vikings dizisini yaparak ilk senaryolu çalışmasını ortaya koymuştur. Dizinin başrollerinde Travis Fimmel, Katheryn Winnick ve Clive Standen rol almaktadır.

History kanalı tarafından yapılan açıklamada yeni sezonda iki farklı oyuncunun daha kadroya ekleneceği belirtildi. Alexander Ludwig, Ragnar’ın cesur oğlu Bjorn’u; Linus Roache ise Wessex Kralı Ecbert rollerini üstlenecek. Şu sıralarda dizinin takipçileri tarafından Vikings 2. sezon ne zaman başlayacağı merak edilmektedir.

Vikings 2. Sezon Ne Zaman?

Özellikle sosyal medya ve diğer paylaşım ortamlarında Vikings 2. sezon başlama tarihinin merak konusu olmasıyla birlikte kanal tarafından kesin bir tarih verildi. Dizi 27 Şubat 2014 günü 2.sezonun ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Yapımcılığını ve senaristliğini yapan Michael Hirst tarafından yapılan açıklamalardan dizinin bu sezonunun da son derece heyecanlı geçeceği anlaşılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı