American Horror Story 4. Sezon Konusu

American Horror Story 4. Sezon Konusu

Bugün sizlere American Horror Story 4. Sezon'un olan American Horror Story 4. Sezon Konusu'sunu paylaşacağım. American Horror Story'nin 4. Sezon'unu Ryan Murphy daha fazla saklayamadı ve basına üstü kapalı da olsa 4. sezon hakkında ipuçları verdi. American Horror Story'nin 4. Sezon yada cadılar şehrinde yada Sante Fe'de olacak. 4. Sezonun şuanda yayınlanan Coven sezonuyla hiç bir şekilde ilişkisi olmayacaktır. Ryan Murphy 4. sezon ipuçlarını coven sezonun 11. bölümünden sonra üstü kapalı olsa da vermeye başlayacaklarını söyledi. Rhan Murphy Jessica Lange'ın 4. sezondan sonra diziden ayrılacağını da açıkladı.

American Horror Story 4. Sezon


Yeni sezon hakkında düşüncilerinizi coven 11. bölümünden sonra pekiştirebilirsiniz. Bu konuyu biraz tartışma konusuna çevirmek istiyorum, sonuçta herkesin bakış açısı ve düşüncesi aynı olmaz ben yeni sezonda kurt adamlar yada vampirle alakalı bir şeyler olacağını düşünüyorum ya sizler? Görüşlerinizi alalım :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı