Survivor 2014 Ne Zaman Başlıyor?

Survivor Ne Zaman Başlıyor?

Bugün sizlere Survivor 2014 Ne Zaman Başlıyor, Survivor Ne Zaman Başlıyor söyleyeceğim. Ekranların sevilerek izlenilen yarışma programları arasında liderliğini koruyan Survivor yarışması her sene olduğu gibi 2014 sezonunda da izleyicilerinin karşısına geçecek. Yaptığı programlarla ve düzenlediği projeler ile adından sıklıkla söz ettiren Acun Ilıcalı, ekibiyle birlikte yine sürprizlerle geleceğini vurguluyor.

Planlamalarda her hangi bir değişiklik olmadığı taktirde yarışmanın ilk bölümü 2 Mart’ta yayınlanacaktır. Survivor 2014 ne zaman başlıyor sorularına verilen cevaplarla birlikte yapılan açıklamalarda birçok sürpriz ünlünün de yarışmada yer alacağı belirtilmektedir. Şuan için yarışmada yer alacağı kesinleşenler arasında Gökhan Keser, Duygu Bal, Merve Aydın, Ahmet Dursun ve Tolga Karel yer almaktadır. Her sene olduğu gibi kıyasıya bir rekabetin olması beklenmektedir.

Survivor 2014 Ne Zaman Başlıyor?

Sosyal medya ortamında son zamanlarda survivor ne zaman başlıyor gibi sorulara sıklıkla karşı karşıya kalınmaktadır. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan yarışmada birbirinden farklı takım oyunları yapılacak ve daha sonra bireysel olarak yarışmacılar rakipleriyle karşı karşıya gelecektir. Daha sonra son iki kişi arasında yapılacak olan final yarışmasıyla birinci belli olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı