Pis Yedili Bitti Mi 2014

Pis Yedili Bitti Mi 2014

Türk televizyonlarında sürekli olarak yeni diziler yayınlanmaktadır. Türk dizilerinden bir çoğu ilk zamanlarında beklentilerin karşılanamaması ve başka sebeplerden dolayı kısa bir süre içerisinde yayından kaldırılmaktadır. Özellikle gençlik dizilerinde bu durum daha çok görülmektedir. Gençlerin birçoğunun severek izlediği Pis Yedili dizisi uzun süreden beri yayınlanmaktadır. Fakat son zamanlarda dizinin biteceğine dair iddialar ortaya atılmaktadır. Son söz ise dizinin senaristinden geldi. Dizinin senaristliğini yapan Gani Müjde attığı twitte dizinin bu sezon büyük final yapacağı belirtildi.

Pis Yedili Bitti Mi

Dizinin takipçilerine göre Pis Yedili’nin sürekli olarak yayınlanma saatinin ve günün değiştirilmesinin diziye zarar verdiği düşünülmektedir. Bu haberin ardından özellikle sosyal medya sitelerinde pis yedili bitti mi tarzında tartışmalar yapılmaktadır.

Gani Müjde attığı twitte dizinin final yapmasında kanalın sürekli olarak gün değiştirmesinin etkisi olmadığını da belirtmiştir. Oyuncuların yorulması ve hikayelerin bitmesinden dolayı final yapmayı düşündükleri söylenmektedir. Böylelikle pis yedili bitti mi 2014 yılında neler olacak şeklindeki sorulara da net bir cevap verilmiş oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı