Sherlock 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Sherlock 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Merhaba arkadaşlar bugün sizlerin Sherlock 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?Sherlock 3. Sezon Ne Zaman?, Sherlock 3. Sezon Yeni Sezon Zaman Başlayacak? gibi sorularınıza cevap vereceğim. Sherlock dizisi 2010 yılında çekilmeye başlandı, ilk etapta BBC'nin küçük kanalı olan BBC One'da mini bir dizi olarak yayınlanmaya başladı ancak dizi inanılmaz derecede yüksek bir ilgi görünce, 1 yıllık olarak planlanan dizi BBC One'dan alınarak BBC'de yayınlanmaya ve 2. sezonda çekilmeye başladı. Sherlock harika 2 sezonun ardından imdb'de 10 üzerinden 9,2 puan alarak seyircilerin gönlünde nasıl da taht kurmuş olduğunu gösterdi.

Sherlock 3. Sezon Ne Zaman?

Dizinin 3. sezonunun ne zaman başlayacağı diziyi izleyen kişiler tarafından en çok merak edilen sorulardan bir tanesi desek yalan olmaz. Dizinin türkiyeye ne zaman geleceği bilinmiyor ancak kaynağımıza göre 3. sezonun ilk bölümü 31 ekim 2013'te ingiltere'de yayınlayanacak, muhtemelen 1 kasım günü de internette düşecektir. Dizi 14 ocak 2014'te de amerika'da yayınlanmaya başlayacaktır.Bildiğiniz üzere Türkiye'de yabancı dizi yayınlayan kanallar sadece CNBC-E ve E2, E2 yada CNBC-E'ye dizinin 3. sezonun geleceği bilinmiyor ancak tahminlerimize göre kasım 2014'te dizi türkiye'ye gelecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı