Doctor Who 8. Sezon Fragmanı

Doctor Who Yeni Sezon Fragmanı

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Doctor Who 8. Sezon Fragmanı''nı yani ''Doctor Who Yeni Sezon Fragmanı''nı paylaşacağım.

2013 yılında doctor who dizisi harika bir finalle seyircilerine veda etti. 2013 yılındaki 7. sezon finalinin ardından çekilen bir kaç özel bölüm diziye sezon finalinden ziyade final havası verdiği için acaba doctor who'nun 8. sezonu olmayacak mı gibi dedikodular ortaya çıktı. Bir önceki makalemizde de söylediğim gibi böyle bir durum söz konusu değil. Herhalde BBC'de aptal değildir, bu kadar tutan bir diziyi tadımlık bıraksın :) Bence bu dizi daha en az 5 sene daha gider :)

Doctor who çok başarılı 7 senenin ardından 8. sezonuyla karşımıza 2014 yılında çıkacak. Dizinin 8. sezonunda 11. doktor matt smith son sezonunu yaşayacak, eğer 9. sezon olursa 12. doktor kim olacak şimdiden merak konusu. BBC'nin sevilen dizisi doctor who'nun 8. sezonu çok harika olacak gibi gözüküyor. Doctoru yeni maceralar bekliyor.

Neyse lafı fazla uzatmayalım fragmana geçmek istiyorum :)

5 yorum:

  1. 8. sezon çekimleri henüz başlamadı bu nedenle fragman yok sizin bize izlettiğiniz 8. doctorun film fragmanı

    YanıtlaSil
  2. en güzel dokto matt smith

    YanıtlaSil
  3. Mart smith çıkarsa filmin tadı kalmaz ama ya

    YanıtlaSil
  4. Aynen öyle matt Smith çıkarsa izlenmez bu film

    YanıtlaSil
  5. bence math simth o doktor rolüne en çok uyan o çunku yü tipi çok uyumulu ve bence çokta komik

    YanıtlaSil

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı