Violetta 3. Sezonda Neler Olacak ve Ne Zaman?

Violetta 3. Sezon Ne Zaman


Bugün Violetta 3. Sezonda Neler Olacak? ve Violetta 3. Sezon Ne Zaman? sizlere açıklayacağım. Bir çok gencimiz Violetta'nın 3. sezonunun olup olmayacağını merak ediyor. Violetta 3. sezonla Disney ekranlarına geri dönecekse ne zaman dönecek bu da merak edilen sorulardan bir tanesi. Kısaca Violetta'nın geçmişine bakacak olursak cevabın bir kısmını alabiliriz.

Violetta'dan başarılı bir sezon

Violetta, Disney Channel Türkiye'nin büyük umutlar beslemediği bir dizi olmasına rağmen ilk sezonuyla ilgi çekince ikinci sezonu için de yayınlanma kararı alındı. İkinci sezonu için de başarılı diyen kanal yetkililerinin 3. sezon için anlaşma yaptıklarını duyduk. Ve evet, Violetta 3. sezon da bizimle birlikte olacak.

Violetta 3. Sezonda Neler Olacak

Violetta 3. Sezonda Neler Olacak

Violetta'nın 3. sezonunda violeattanın teyzesi olan angie ve german evlenecek, ilk sezonun sevilen karakteri tomas diziye geri dönecek ve bu sefer violetta diego, tomas ve leon üçlüsü arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Dizinin sevilen diğer oyuncularından olan romerscho ve olga'da evlenecek.

Çekimler başladı bile

Violetta'nın 3. sezonunun çekimleri çoktan başladı bile. Disney'de 2. sezonuyla hala yayında olan dizinin 3. sezon çekimleri çoktan başladı. 3. sezonun Eylük 2014'te Disney Channel'da olacağı konuşulanlar arasında. Zaten ilgi çeken bir dizinin iptal olması söz konusu olamazdı. 3. sezona biraz zaman var; ama hayranları için değeceğinden eminiz. Violetta ile ilgili elimize bilgiler ulaştığında paylaşmaya devam edeceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı