Person of Interest





Dizimiz Çeteci adalet ile olan şiddet suçlarını önlemek için gizemli milyoner Finch ile birlikoluşturan ve ölü olarak varsayılan eski CIA ajanı Reese üzerine kurulu suç gerilim dizisi Person of Interest’in baş rollerinde Emmy Ödülü kazanan Michael Emerson ve Academy Ödülüne aday Taraji P. Henson yer alıyor.


İnsanları şiddet suçları da dahil olmak üzerine tanımlamak için kullanılan bir program icat eden yazılım dahisi Finch için Reese’in gizli operasyonlardaki özel eğitimi, ilgi çekicidir. Devletin son teknoloji ürünü hukuk dışı gözetleme teknolojisi kullanılarak, “person of interest” gizemini açığa çıkarmak ve daha işlenmeden önce suçu durdurmak için Reese’in usta becerileri ve Finch’in serveti kullanılıyor. Reese’nin faaliyetleri, cinayet masası dedektifi Carter ve Reese’in sırf onun avantajı için kullandığı bir polis olan Fusco’nun dahil olduğu NYPD’nin dikkatini çekiyor. Sınırsız suçların incelenmesi ile Reese ve Finch, doğru zamanda her şeyi değiştirebilecek doğru bilgi ile doğru kişiyi buluyorlar.


0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı