House Of Cards 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


House Of Cards 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak


Bugün sizlerin House Of Cards 2. Sezon Ne Zaman?, House Of Cards 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? gibi sorularına cevap vermeye çalışacağım. Bu makalemi okuduğunuza göre siz de house of cards dizisini izliyorsunuz demektir. Imdb sitesini bilen bilir.

House Of Cards 2. Sezon Ne Zaman


Bir dizinin ilk 50'ye hatta ilk 250'ye girmesi bile çok zordur. Bu sıralamada ilk 50'de sadece bir türk dizisi vardır(leyla ve mecnun), diğer dizilere bakacak olursak çoğu en az 5 senelik dizilerdir. Cevaba gelecek olursak dizi 2014 yılının 14 şubat günü yani sevgililer günü yayınlanacaktır. House of cards dizisi henüz 1. sezonu çekilmiş daha 2. sezonu bile yayınlanmamış olmasına rağmen bu listede ilk 50'ye girerek inanılmaz bir başarıya imza attı. Ben de house of cards sevilen bir dizi o yüzden sitemin ziyaretçilerini merak da bırakmayayım ve dizinin 2. sezonun ne zaman başlayacağını söyleyeyim dedim :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı