Suits 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Suits 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Bugün sizlerin Suits 4. Sezon Ne Zaman?Suits 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak? gibi sorularına cevap vermeye çalışacağım. Suits dizisini izleyen arkadaşlarımız suits dizisinin ne kadar kaliteli bir dizi olduğunu çok iyi biliyorlardır. Suits dizisi çok başarılı 2,5 sezonun ardından seyircilerine veda etti. Neden 2,5 sene dediğimizi merak ediyor olabilirsiniz.

Suits 4. Sezon Ne Zaman?


Nedeni şudur; Suits dizisinin 3. sezonu iki parçaya ayrıldı ve 3. sezonun yarısı yayımlandı diğer yarısı da 6 mart 2014 günü yayımlanmaya başlayacak. Konumuzu fazla saptırdık asıl konumuza dönecek olursak, suits dizisinin 4. sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında elimizde maalesef bir bilgi yok ancak üzülmeyin :) Size şunu söyleyeyim ki suits dizisinin 4. sezonu onaylandı ve kesinlikle olacak, ancak henüz 3. sezon tamamen yayımlanmadığı için 4. sezonun ne zaman yayımlanacağı belirsiz.

Bu tarz gelişmelerden haberdar  olmak için sitemizi takipte kalın :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı