The Walking Dead 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

The Walking Dead 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak

Bugün The Walking Dead 5. Sezon Ne Zaman?The Walking Dead 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak? gibi sorularınıza cevap vereceğim.

The Walking Dead dizisi 2010 yapımı Amerika eseri bir dizidir. Bilmeyen arkadaşlar için biraz diziden bahsetmek istiyorum. Dizide insanlık çok gelişmiş durumdadır, uzaya çıkabilmektedir, laboratuvarda keçi bile klonlayabilmektedir. İnsanlık bu kadar gelişmiş olmasına rağmen ilk çağda yaşayan insanlar kadar bile huzurlu ve güvende değildir. Neden derseniz, dünyayı istila eden zombiler insanları sürekli bir çarpışma, korku, stres ve hayatta kalma mücadelesine sürüklemiştir. Dizi ilk başlarda kısa soluklu bir dizi olarak çıkarılsa da gördüğü yoğun ilgiden sonra 4. sezon'a kadar gelinmiş ve 5. sezon onayını da almıştır. Konunumuza dönecek olursak dizinin 4. sezonu 2013-2014 döneminde yayınlanacağı için daha 5. sezon ne zaman başlayacak elimizde somut bir bilgi yok ancak biz dizinin 4. sezonunun 2015 ilkbaharında başlayacağını düşünüyoruz.

Bu gibi diğer gelişmelerden güncel bir şekilde haberdar olmak için takipte kalın :))

SOMUT BİLGİ YOK DEMİŞTİK ANCAK BİR SİTEDE NET TARİH VERİLMİŞ(GİTMEK İÇİN MAVİ RENKLİ GİTMEK İÇİN TIKLA YAZISINA TIKLAYIN)>>> GİTMEK İÇİN TIKLA!

0 yorum:

Yorum Gönder

Anahtar Kelimeler

Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor, Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yabancı Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013, Yerli Diziler Ne Zaman Başlıyor 2013,

Araçlar

sayaç

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı